Voor Ryanair geldt een unieke online check-in procedure. Check je niet online in? Dan berekent Ryanair extra kosten op de luchthaven. Kijk hieronder hoe incheckt op de website van Ryanair. Wil je liever inchecken via de app van Ryanair? Klik dan hier

1. Je checkt gratis in vanaf 24 uur tot uiterlijk 2 uur voor vertrek

2. Ga naar de website van Ryanair

3. Kies online voor optie Geen account? Check hier in

4. Vul de boekingsreferentie (reserveringsnummer) in uit onze ticket e-mail

5. Gebruik niet je eigen e-mailadres. Deze zal nooit werken

6. Vul altijd ons unieke e-mailadres in dat je ook vindt in onze ticket e-mail. Het staat vermeld onder je boekingsreferentie

7. Druk op de gele knop Ga
8. Je kunt nu je boeking beheren. Kies rechts voor de knop Inchecken en volg de stappen
9. Print je boardingkaarten uit nadat je bent ingecheckt, want deze moet je altijd laten zien op de luchthaven.

10. Kun je je boardingkaarten niet laten zien op de luchthaven? Dan berekent Ryanair extra kosten

Voor verdere vragen over inchecken kun je je rechtstreeks richten tot Ryanair.